Hebt u interesse in één van de honden, vul dan dit contactformulier in. Er wordt daarna contact met u opgenomen door iemand van onze hondenwerkgroep die u meer informatie kan geven. Is er een match dan kunt u daarmee een afspraak maken om kennis te maken met een specifieke hond.

Lees hier alles over uw nieuwe hond uit het asiel


Tara
Hoi! Hoi!

Ik ben Tara en ik ben een hele gezellige meid van 5.
Bij mijn vorige baasjes heb ik het heel goed gehad voor lange tijd, maar de laatste maanden hadden ze weinig tijd meer voor mij, helaas.
Dat vonden ze zo triest voor mij dat ze toen besloten dat ze mij een beter leven gunnen en zo ben ik hier in het asiel terecht gekomen.
Nu mag ik dus op zoek naar een nieuw thuis bij mensen die minstens net zo gek op me zijn als m’n oude baasjes!
Leuk hè?

Laat ik beginnen met dat ik echt een ongelooflijke knuffeldoos ben als je mijn hart hebt veroverd. Ik vergeet dan dat ik best een dame van formaat ben en kruip ik het liefste bij je op schoot, haha!

Bij vreemde mensen heb ik wel heel even de tijd nodig om aan ze te wennen.
Maar dat is snel over als ze me wat super lekkers toestoppen, hoor! Dan wil ik graag even snuffelen en nader kennis maken.
Wel op mijn tempo, maar samen komen we er wel.
Want als ik eenmaal door heb dat je oké bent, nou..! Dan begin ik te kronkelen van blijdschap, knabbel ik zachtjes in je hand en kwispel me helemaal het ongans.
Ik kan dan bijna niet wachten om lekker met je te gaan wandelen en de wereld te verkennen samen.
Oh ja, tennisballen vind ik gewoonweg onweerstaanbaar, haha. Maar dat zie je al op mijn foto's. Zo leuk om mee te spelen en ik ruil graag een tennisbal tegen een… jawel... tennisbal!

Na het wandelen vind ik het altijd héérlijk als mijn verzorgers nog even lekker bij me komen knuffelen in de kennel.
Dus mijn nieuwe baas moet ook voorbereid zijn op heel veel knuffelen met mij, want ik doe niets liever. En luisteren kan ik ook als de beste! Eenmaal in mijn kennel ga ik heerlijk rustig in mijn mand liggen om bij te komen van een drukke dag.

Een aandachtspuntje waar ik wel heel graag aan wil werken met mijn nieuwe baas is dat ik soms wat moeite heb met het tegenkomen van andere honden. . Ik ben hier in het asiel al aan het oefenen geslagen met mijn verzorgers, maar dit heeft natuurlijk tijd en een goede begeleiding nodig van de juiste persoon.

Nou, mijn nieuwe baasje moet dus stevig in zijn schoenen staan, lekker actief met me bezig zijn en ervaring hebben met honden van mijn kaliber, van veel knuffelen en spelen houden en goed voor me zorgen.
Een gezin met wat oudere kinderen vanaf een jaar of 10 lijkt me ook hartstikke tof.
Als er maar geen andere huisdieren zijn, want ik wil heel graag dit keer zelf alle aandacht hebben ;-) .

Vind jij mij net zo knap als de verzorgers hier en kan je mij bieden wat ik zo graag wil?
Ik heb in ruil daarvoor heel erg veel liefde, vrolijkheid en gezelligheid in de aanbieding!

Bel voor een date met mij eerst naar 0348-414242 en maak een afspraak met mijn verzorgers om met mij kennis te maken.

Amerikaanse Bulldog x Bordeaux Dog
Vrouw
Geboren: 17-11-2011
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan niet bij andere honden of katten

Pepper
Hallooo!!!

Pepper hier!
Ik ben een stoere vent, gecastreerd en ongeveer 5 jaar oud.
Helaas moesten mijn vorige baasjes afstand doen van mij en ben ik op zoek naar een nieuw baasje.

Al mijn verzorgers hier liggen vaak helemaal dubbel om mijn vrolijke gespring en ik ben dan ook een heerlijke gezellige mensenhond.
Knuffelen? Ik ben er gek op!
Wandelen? Ik ga echt ontzettend graag met je mee!
Spelen? Ook dat vind ik geweldig leuk!

Maar... andere honden en ook katten heb ik gewoonweg niet zoveel mee.
In mijn vorige huis was er wel een andere mannelijke viervoeter en daar ik lag ik continu mee in de clinch. Niet leuk voor mijn vorige baasjes, de andere viervoeters in huis en natuurlijk voor mij ook niet echt gezellig, dus daarom zoek ik nu een plekje waar er geen andere dieren zijn.

Gewoon lekker het alleenrecht op mijn baasje(s) is wat ik nodig heb.
Het liefst zou ik in een leuk gezin terecht komen, want kinderen zijn heerlijk om mee te spelen en te knuffelen. Groot of klein, dat maakt me niets uit!

Of ik alleen thuis kan blijven weet ik niet, want dat hoefde eigenlijk nooit. In mijn kennel ben ik trouwens heerlijk rustig, totdat ik door heb dat er mensen in de buurt zijn, want dat betekent aandacht en daar ben ik gek op!

Wel moet mijn nieuwe baasje alert zijn bij het tegenkomen van andere honden tijdens het wandelen, want teefjes heb ik weinig problemen mee maar vooral andere (grote) reutjes moet ik niets van hebben. Die jaag ik het liefste weg, zo stoer als ik ben... Hopelijk kan ik dit met veel oefenen misschien nog wel afleren? Want dan kunnen we samen de wandelingen nóg veel leuker maken dan ze nu al zijn.

Enfin, zoekt u een gezellig hondje van klein formaat, eentje die zijn naam eer aan doet en dus met veel pit, maar die gek is op alle mensen en een overdaad aan knuffels in de aanbieding heeft?
Nou, dan moeten we misschien eens kennis maken met elkaar!
Ik wacht op u!

Om een afspraak te maken voor een kennismaking met mij, kunt u bellen
met 0348-41 42 42

Maltezer
Man (Gecastreerd)
Geboren: 2012
Kan bij kleine kinderen
Kan niet bij andere honden of katten

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.