Bent u nieuwsgierig naar één van de katten, kom dan tijdens openingstijden naar ons asiel. Er is altijd iemand aanwezig die u meer kan vertellen over de aanwezige katten, en is er een match, dan kunt u een dier mogelijk direct meenemen. Tenzij een kat op afspraak wordt geplaatst, is het niet mogelijk om telefonisch een afspraak te maken of een dier te reserveren.

Lees hier alles over uw nieuwe kat uit het asiel


Belle
Onze Belle logeert sinds een paar weken bij ons in het asiel. Hoewel zij het thuis zeker naar haar zin had, kon zij helaas niet meeverhuizen met haar baasje. Daarom komt ze ons tijdelijk verblijden. Natuurlijk heeft zij ook graag een forever home, dus misschien bij jou?

Dit is Belle
Een prachtige verschijning. Dat is Belle zeker! Want met haar tweekleurig snoetje doet zij ieders hart smelten. Daarbij kan dit verlegen meisje het niet laten om toch even bij je te komen buurten voor een knuffel en een aai over haar bol. Nieuwe dingen vindt ze een beetje spannend. Dus ze heeft soms even de tijd nodig om te wennen. Oppakken vindt zij overigens niet heel erg.

Wat voor huisje zij zoekt?
Omdat Belle graag naar buiten gaat, zoeken wij voor haar een huis met een tuin of een ruim balkon. Grote kinderen is zij gewend, maar kleine kinderen kunnen voor haar wellicht wat te druk zijn. Misschien met de tijd dat zij daar wel aan went. Ook honden of katten in huis heeft zij liever niet.

Bent u nieuwsgierig naar Belle, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 19-08-2016

Romy
Romy is voor ons geen onbekende. Eerder logeerde zij namelijk al eens bij ons tot zij een nieuwe huisje kreeg. Nu gaat haar baasje emigreren en kan Romy helaas niet mee. Daarom komt zij ons tijdelijk weer even verblijden tot zij een nieuw fijn plekje vindt. Bij jou misschien?

Dit is Romy
Onze Romy is een knappe verschijning. Haar vacht is uitgevoerd in standaard zwart-wit, maar ze heeft twee verschillende kleuren ogen: een groen en een blauw. Prachtig toch? Qua karakter is Romy een leuke eigenzinnige dame. Kopjes geven en contact zoeken met mensen, met alle plezier. Maar geaaid worden? Nou... eventjes dan, maar als het te lang duurt, maakt Romy met een mep van haar pootje duidelijk dat het wel weer genoeg is. Hier schuilt absoluut geen kwaad in; Romy bepaalt gewoon graag haar eigen grenzen. Aan haar lijf niet te veel polonaise.

Wat voor huisje zij zoekt?
Voor Romy zoeken we katteneigenaren die een beetje ervaring hebben en die een eigenwijs karaktertje kunnen waarderen. Mensen bij wie Romy lekker kat mag zijn, en die begrijpen dat het contact vooral van Romy uit moet gaan. In een rustig huishouden met weinig prikkels zal dit mooie meisje het best tot haar recht komen.
Romy heeft op een appartement met een balkon geleefd en kan dus weer als binnenkat geplaatst worden. Hebt u de beschikking over een tuin, dan vindt ze het misschien ook wel fijn om hier (na een uitgebreide wenperiode) gebruik van te maken.
Het belangrijkste is dat haar nieuwe baasje niet te veel van Romy verwacht, en haar alle ruimte geeft om lekker zichzelf te zijn.

Bent u nieuwsgierig naar Romy, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 01-08-2012
Gebruikt dieetvoer

Elin
Nadat een lieve mevrouw Elin al een paar dagen in de gaten hield en zag dat het niet zo goed met haar ging, is deze knappe poes begin juli opgehaald door onze dierenambulance. Voor een paar weekjes vertoefde zij in de ziekenboeg tot zij weer helemaal fit was. Nu is dat moment aangebroken en zoeken wij voor haar een fijn nieuw huisje.

Dit is Elin
Hoe oud Elin exact is? Dat durven wij niet te zeggen. Maar volgens de dierenarts zou zij zomaar al 9 jaar oud kunnen zijn. In het begin vond Elin alles nog een beetje spannend. Niet zo gek natuurlijk want alles was nieuw en wennen. Maar gelukkig liet zij de verschillende bezoekjes van onze dierenarts goed toe. Van haar kamergenootje is Elin overigens nog niet zo fan. En houdt ze hem ook door middel van blazen liever wat op afstand.

Wat voor huisje zij zoekt?
Op dit moment observeren wij Elin nog even om te zien hoe zij zich verder ontwikkelt. En hopen wij snel wat meer te kunnen vertellen over haar karakter en wat voor huisje zij precies zoekt. Uiteraard ben je al van harte welkom om kennis met haar te maken.

Bent u nieuwsgierig naar Elin, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw
Geboren: 01-01-2010

Floortje
Moederpoes Floortje kwam samen met haar drie kittens bij ons binnen. Toen bleek dat haar kittens niet helemaal fit waren, werden zij overgeplaatst naar de thuisopvang en bleef Floortje bij ons in het asiel. Een mooi moment voor haar om te ontzwangeren en vooral even aandacht te besteden aan haarzelf. Nu is zij klaar voor een nieuw huisje. Wellicht bij jou?

Dit is Floortje
Eerlijk is eerlijk, onze Floor is niet de makkelijkste. Oppakken? Daar is Floortje niet zo fan van. En echt naar je toekomen doet ze liever ook niet. Nee deze knappe lapjespoes van slechts twee jaar oud is een behoorlijk verlegen meisje. En laat ook weten als je voor haar iets te dichtbij komt. Maar diep van binnen zit er een lieve schat in haar verstopt en zit er zeker geen kwaad in. Daarom hopen wij dat zij met veel geduld, tijd en vooral veel vertrouwen die kant op den duur ook laat zien.

Wat voor huisje zij zoekt?
Voor Floortje zoeken wij een baasje of baasjes die verstand hebben van katten, goed signalen kunnen lezen en vooral het geduld hebben om haar te leren kennen. Met kinderen is Floortje niet zo’n goeie match. Die geven haar teveel prikkels. Maar andere katten in huis vindt Floortje wellicht wel fijn. Daarbij kan zij een tuin ook zeker waarderen.

Bent u nieuwsgierig naar Floortje, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 05-05-2018
Kan niet bij kinderen
Kan bij katten

Loekie
Vanwege de gezondheid van haar baasje, kon poes Loekie helaas niet meer thuis blijven wonen. En kwam zij begin augustus bij ons in het asiel terecht. Inmiddels is zij gecheckt door de dierenarts en klaar om naar een nieuw huis te gaan. Mag Loekie jou komen vergezellen?

Dit is Loekie
Onze Loekie is met haar zwart-witte koppie een prachtig plaatje, nietwaar? Hoewel ze nog een beetje moet wennen aan al die nieuwe gezichten en omgevingsgeluiden, mogen we haar toch stiekem wel scharen onder het type ‘kroelkat’. Vooral wanneer na het schoonmaken van haar verblijf de rust is wedergekeerd, komt ze toch even om het hoekje kijken. En laat zij zich zo nu en dan toch lekker even aaien. Dus geef je deze lieverd de tijd, dan krijg je er een mooie band voor terug.

Wat voor huisje zij zoekt?
Voor Loekie zoeken wij een huisje waar zij lekker alleen mag komen wonen, zonder andere diertjes om haar heen. Bij kleine kinderen plaatsen wij haar liever niet. Maar grote kinderen? Dat lijkt ons, en Loekie, geen probleem. In haar oude huisje is zij af en toe even op ontdekkingstocht geweest in de tuin. Maar voor haar nieuwe huisje is een buitenverblijf geen vereiste.

Bent u nieuwsgierig naar Loekie, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 14-01-2013
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan niet bij andere honden of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.