Bent u nieuwsgierig naar één van de katten, kom dan tijdens openingstijden naar ons asiel. Er is altijd iemand aanwezig die u meer kan vertellen over de aanwezige katten, en is er een match, dan kunt u een dier mogelijk direct meenemen. Tenzij een kat op afspraak wordt geplaatst, is het niet mogelijk om telefonisch een afspraak te maken of een dier te reserveren.

Lees hier alles over uw nieuwe kat uit het asiel


Romy
Romy is voor ons geen onbekende. Eerder logeerde zij namelijk al eens bij ons en mocht zelfs een paar keer verhuizen naar een nieuw baasje. Helaas bleken dit voor haar niet de perfecte matches te zijn, maar gelukkig weten we nu inmiddels wel wat haar wensenlijstje is. Kan jij alle wensen van Romy vervullen?

Dit is Romy
Onze Romy is een knappe verschijning. Met haar glanzende wit-zwarte vacht en twee verschillende kleuren ogen, smelt je meteen weg. Maar achter haar prachtige ogen verschuilt een bijzonder, of beter gezegd pittig karakter. Want geef je haar bijvoorbeeld aandacht, dan moet dat wel op haar voorwaarden gebeuren. Zo kan zij het ene moment heerlijk op je schoot liggen en geaaid worden, maar het andere moment flink uithalen en zonder zichtbare aanleiding uitvallen. We kunnen ons goed voorstellen dat Romy's karakter niet voor iedereen is weggelegd en sommigen wellicht wat afschrikt. Maar we zijn er van overtuigd dat achter haar pittige kant ook zeker een lieve kant schuilt. Daarom zoeken wij een baasje die sterk in zijn of haar schoenen staat, die Romy goed begrijpt, de ruimte geeft en niet snel onder de indruk is van haar pittige buien.

Wat voor huisje zij zoekt?
Voor Romy zoeken we een baasje die ervaring heeft met (pittige) katten en die een eigenwijs karakter kan waarderen. Iemand die echt de tijd heeft om met Romy een band op te bouwen en samen met Romy aan haar gedrag wil werken. Een rustig huishouden met weinig prikkels past hier het beste bij. Dit mag een appartement zijn, maar een huis met tuin kan ook. Romy plaatsen we liever niet bij kinderen of andere dieren.

Goed om te weten over Romy
Gezien Romy haar verleden en wensen, plaatsen we haar alleen op afspraak. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op.

Romy wordt alleen geplaatst op afspraak. Wilt u Romy misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 01-08-2012
Gebruikt dieetvoer
Kan niet bij kinderen
Kan niet bij andere honden of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat

Pinky
Even geleden kwam Pinky bij een lief echtpaar de tuin binnen wandelen. En dat was maar goed ook, want deze dunne en uitgehongerde dame kon wel wat aandacht gebruiken. Hoewel ze nog niet helemaal opgeknapt is, zijn we voor haar al wel op zoek naar een nieuw huisje. Wellicht die van jou?

Dit is Pinky
Dat lieve Pinky niet meer de jongste is, dat is wel te merken. Want met haar geschatte leeftijd van 16 jaar, vindt zij het helemaal prima om alles en iedereen gewoon lekker vanuit de luie stoel te bekijken. Tenslotte heeft ze in al die jaren al genoeg gerend en gesprongen, nietwaar! Overigens betekent dat niet dat zij niet van knuffelen houdt. Want geef je haar veel liefde en aaitjes? Dan laat zij via luid gespin horen dat zij het heel erg waardeert.

Wat voor huisje zij zoekt?
Voor Pinky zoeken we een huis waar zij lekker van haar oude dag mag genieten. Het liefst zonder jonge kinderen of andere drukke dieren. Want rust, dat vindt zij het allerfijnste. Overigens zou zij een balkon ook heel erg waarderen.

Goed om te weten over Pinky
Pinky krijgt op dit moment speciaal dieetvoer voor haar nieren en slikt levenslang medicatie voor haar schildklier.

Bent u nieuwsgierig naar Pinky, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw
Geboren: 01-01-2003
Gebruikt dieetvoer
Kan niet bij kinderen
Kan bij katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat

Ivy
In de jaren dat Ivy bij haar baasje woonde, werd langzaam aan duidelijk dat ze in een appartement zonder tuin niet heel gelukkig werd. Daarom woont Ivy nu tijdelijk bij ons tot wij voor haar een plekje vinden waar zij helemaal tot haar recht komt. Misschien bij jou?

Dit is Ivy
Hoewel Ivy wat schuw en angstig oogt, begint haar nieuwsgierigheid steeds meer de overhand te krijgen. Zo speelt ze inmiddels graag met onze dweil, wanneer die tijdens het schoonmaken onder de deur door komt. En mogen we ook zo nu en dan gezellig naast haar zitten. Daarbij kan zij de rust en ruimte erg waarderen, en aangezien zij bij haar vorige baasje ook weleens op schoot lag, zonder poespas, denken wij dat zij die kant op den duur wellicht ook laat zien.

Wat voor huisje zij zoekt
Rust, ruimte en een tuin. Dat is voor Ivy het allerbelangrijkste. Dus een huis met een heerlijk buitenverblijf is een echte must. Kinderen of andere dieren? Die geven Ivy mogelijk wat teveel prikkels. Daarom plaatsen wij haar liever alleen bij volwassenen.

Bent u nieuwsgierig naar Ivy, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 9-4-2016
Kan niet bij kinderen
Kan niet bij andere honden of katten
Moet naar buiten kunnen

Minty
Onlangs kwam Minty bij ons in het asiel terecht, nadat bleek dat een van haar baasjes allergisch voor haar was. Niet leuk voor Minty natuurlijk! Daarom zoeken wij voor haar nu een nieuw huisje waar zij mag komen wonen. Heb jij een plekje over?

Dit is Minty
Onze zesjarige Minty is niet bepaald een slank dametje. Nee, stiekem waggelt zij een beetje door de kamer. Maar ssst.. zeg dat maar niet tegen haar hoor! Want naast dat ze zich af en toe prima laat aaien, zit er ook een pittige kant aan haar. Zo kan ze soms wat onvoorspelbaar reageren als je geen rekening houdt met haar 'aai-regels'. Bijvoorbeeld door te blazen of af en toe een mep te verkopen. Maar ken je die regels eenmaal, dan vindt zij het kroelen toch stiekem wel fijn.

Wat voor huisje zij zoekt?
Aangezien Minty geen grote fan is van kinderen en andere katten, zoeken wij voor haar een huisje die zij lekker voor zichzelf heeft. En omdat zij bij haar vorige eigenaar ook zo nu en dan naar buiten ging, denken wij dat zij een tuin wel heel erg kan waarderen.

Bent u nieuwsgierig naar Minty, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 1-3-2013
Kan niet bij kinderen
Kan niet bij andere honden of katten
Moet naar buiten kunnen

Stip
Na allergie van haar baasje en vervolgens een nieuw huisje wat niet helemaal matchte, kwam Stip bij ons terecht. Ondanks dat wij met alle liefde voor haar zorgen, gunnen wij haar natuurlijk ook een heel fijn huisje waar ze voor altijd mag blijven wonen. Heb jij dit huisje voor haar?

Dit is Stip
Onze Stip is een ware illusionist. Zo sprong ze in één nacht meerdere deuren open en moesten we al snel de deurknop van haar kamer veranderen. Gelukkig zijn we op dit soort knappe koppen inmiddels goed voorbereid! Stap je Stip haar kamer binnen? Dan komt ze graag even bij je buurten. En na een kopje tegen je been en een aai over haar bol, is ze al snel tevreden. Toch heeft dit knappe dametje ook een pittige kant. Zo verwacht Stip dat je haar signalen goed leest en geeft ze ook aan wanneer ze er klaar mee is.

Wat voor huisje zij zoekt?
Een appartement of woonhuis met tuin? Dat maakt voor onze Stip niet uit. Zolang zij maar lekker de ruimte heeft en op onderzoek uit kan. Aangezien Stip soms wat onvoorspelbaar kan reageren, plaatsen wij haar liever niet bij kleine kinderen. Maar grote kinderen? Dat kan zeker. En ook met andere katten kan Stip prima overweg, mits er natuurlijk een klik is.

Bent u nieuwsgierig naar Stip, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 28-02-2013
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan bij katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.