Bent u nieuwsgierig naar één van de katten, kom dan tijdens openingstijden naar ons asiel. Er is altijd iemand aanwezig die u meer kan vertellen over de aanwezige katten, en is er een match, dan kunt u een dier mogelijk direct meenemen. Tenzij een kat op afspraak wordt geplaatst, is het niet mogelijk om telefonisch een afspraak te maken of een dier te reserveren.

Lees hier alles over uw nieuwe kat uit het asiel


Haley Mae
Gezocht: kattenliefhebber met engelengeduld!

Lieve Haley Mae is in februari bij ons in de opvang terechtgekomen. Ze werd toen op drie à vier maanden geschat, eigenlijk te oud om nog aan mensen te wennen. Haleys ervaren pleegmama zag echter mogelijkheden en kon het ook niet over haar hart verkrijgen om het jonge poesje in de kou achter te laten.
Haley is dus liefdevol opgevangen in een pleeggezin om te socialiseren, en inmiddels heeft ze flink vooruitgang geboekt. Ze loopt vrij door het huis en ligt graag gezellig in de woonkamer te slapen. Spelen met een hengeltje vindt ze erg leuk; net als lekkers voeren is dit een goede manier om contact met haar te krijgen en haar dichtbij te laten komen. Alleen aaien is nog een brug te ver, hoewel ze zich heel soms in haar krabpaal al voorzichtig in haar nek laat kriebelen. Toch schuilt er echt wel een huiskatje in haar; hoewel ze wat schrikachtig is, verstopt ze zich niet voor haar vaste huisgenoten en komt ze zelfs af en toe op bed.
Honden zijn niet Haleys grootste vrienden, maar ze accepteert ze wel. Ze zou dus mogelijk samen kunnen leven met een hond, zolang het maar geen type stuiterbal is. Met katten kan Haley prima door één deur, dus een andere kat in huis is zeker geen bezwaar. Integendeel: een sociale soortgenoot kan Haley helpen zich verder te ontwikkelen als huiskat.
Kleine kinderen zouden echt te druk zijn voor Haley. Een gezin met rustige grotere kinderen zou wellicht kunnen, maar waarschijnlijk is ze het best op haar plek in een huishouden met één of twee volwassenen. Daarbij denken we aan kattenliefhebbers die de tijd, de rust en het geduld hebben om Haleys vertrouwen in mensen te laten groeien. Mocht u Haley naar buiten willen laten gaan, dan kan dat; maar pas als ze echt goed te benaderen is.
Hebt u ruimte in uw huis en uw hart voor Haley, en vindt u het een mooi project om een band met dit lieve meisje op te bouwen? Hebt u er geen bezwaar tegen dat Haley geen instapmodel schootkat is? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken in Haleys gastgezin!

Haley Mae wordt alleen geplaatst op afspraak. Wilt u Haley Mae misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 1-11-2018
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat

Krieltje
Dag beste mensen, Kriel is de naam. Nou ja, eigenlijk Krieltje, maar dat vind ik zelf niet zo passen bij een kater met mijn stoere postuur.
Ik ben een vriendelijke, aanhalige kerel die op zoek is naar een nieuw huis. Niet dat de mensen in het asiel niet aardig zijn hoor! Maar een man heeft een eigen stek nodig, dat begrijpt u. Ik had daarbij gedacht aan een plek bij aardige mensen die me geregeld kriebelen en met me spelen, want daar hou ik van. Kleine kinderen zijn wat te druk voor me, en samenwonen met andere katten raden de mensen van het asiel ook af, omdat ze niet weten of ik dat wel echt zie zitten. Maar een gezin met rustige grotere kinderen zou ik best tof vinden. Extra aandacht, daar kan ik wel aan wennen :-)
Verder zou ik het geweldig vinden als ik straks naar buiten kan - beetje flaneren, indruk maken op de vrouwtjes, wat energie kwijtraken, u kent het wel.
Misschien goed om te vermelden dat ik van nature, ahum, een wat onregelmatige stoelgang heb. Ik praat daar niet graag over, maar voor u toch handig om te weten dat ik hiervoor speciaal voer krijg waardoor ik weer wat soepeler op de bak ga.
Dus... bent u die leuke baas die helemaal bij mij past? Dan zou ik het super vinden als u een keertje bij me langskomt, kunnen we kijken of het klikt!

Bent u nieuwsgierig naar Krieltje, kom dan tijdens openingstijden in ons asiel langs voor meer informatie.

Man (Gecastreerd)
Geboren: 26-05-2015
Gebruikt dieetvoer
Kan alleen bij grotere kinderen
Moet naar buiten kunnen

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.