Binnengekomen kittens worden niet in het asiel opgevangen maar worden tijdelijk bij vrijwilligers thuis ondergebracht. Hier kunnen ze niet alleen de intensieve zorg krijgen die jonge katjes nodig hebben, maar kunnen ze ook al wennen aan een thuissituatie, met mogelijk andere dieren en jonge kinderen. Na binnenkomst zorgen wij voor het chippen, ontvlooien, ontwormen en inenten. Als ze oud en sterk genoeg zijn geworden, kunnen ze naar een nieuwe eigenaar.

Hieronder staan de kittens die nu naar een nieuwe eigenaar kunnen. Bij elke kitten staat vermeld wat u kunt doen als u het dier mogelijk een nieuw tehuis wilt geven.

Lees hier alles over uw nieuwe kitten uit het asiel


Onyx
Onyx is met zijn broertjes en zusje gevonden toen ze nog heel klein waren. Hij heeft wat opstartproblemen gehad met zijn darmpjes, maar dat lijkt nu onder controle. Samen met zusje Silver logeert hij bij een opvanggezin. Daar rennen ze achter elkaar aan door het hele huis, eten met smaak hun bakjes leeg en vallen daarna als een blok in slaap. Het zou leuk zijn als ze samen naar een nieuw huisje kunnen, maar dat is geen vereiste. Wel moet er dan voldoende te beleven zijn overdag, bijv. een andere speelse kat of een gezinslid dat veel tijd heeft om te spelen en aandacht te geven. Een kitten alleen thuis zal zich gaan vervelen en erg ongelukkig worden. In het opvanggezin hebben ze geen problemen met de hond des huizes en ook met de kleinkinderen kunnen ze het goed vinden. Er moet wel even vermeld worden dat ze met spelen hun nageltjes nog niet helemaal onder controle hebben, dus voor kleine kindjes is dat misschien iets te veel van het goede.
Deze week krijgen Onyx en Silver hun chip en 1e enting en als alles goed verloopt, mogen ze dan al snel naar hun nieuwe familie. Heeft u interesse in deze twee of in één van beiden, neem dan even contact op met onze telefoondienst.

Wilt u Onyx misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Man
Geboren: 03-05-2019
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Silver
Silver is met haar broertjes gevonden toen ze nog heel klein waren. Ze heeft wat opstartproblemen gehad met haar darmpjes, maar dat lijkt nu onder controle. Samen met broertje Onyx logeert ze bij een opvanggezin. Daar rennen ze achter elkaar aan door het hele huis, eten met smaak hun bakjes leeg en vallen daarna als een blok in slaap. Het zou leuk zijn als ze samen naar een nieuw huisje kunnen, maar dat is geen vereiste. Wel moet er dan voldoende te beleven zijn overdag, bijv. een andere speelse kat of een gezinslid dat veel tijd heeft om te spelen en aandacht te geven. Een kitten alleen thuis zal zich gaan vervelen en erg ongelukkig worden. In het opvanggezin hebben ze geen problemen met de hond des huizes en ook met de kleinkinderen kunnen ze het goed vinden. Er moet wel even vermeld worden dat ze met spelen hun nageltjes nog niet helemaal onder controle hebben, dus voor kleine kindjes is dat misschien iets te veel van het goede.
Deze week krijgen Silver en Onyx hun chip en 1e enting en als alles goed verloopt, mogen ze dan al snel naar hun nieuwe familie. Heeft u interesse in deze twee of in één van beiden, neem dan even contact op met onze telefoondienst.

Wilt u Silver misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Vrouw
Geboren: 03-05-2019
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Billie
Billie is geboren op een bedrijventerrein en met 3 weken oud bij ons gekomen. Met 6 andere kittens is hij opgegroeid in een gastgezin en nu is hij klaar om geadopteerd te worden.

Billie is een nieuwsgierige kater die graag achter speeltjes aan rent of met zijn broertjes en zusjes speelt. Na een goede speelsessie komt hij vaak op schoot om lekker te knuffelen en slapen.

In het gastgezin is Billie opgegroeid met een hond en (kleine) kinderen zullen ook geen probleem zijn. Inmiddels is hij gechipt en heeft hij de eerste enting gehad.

Wilt u Billie misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Man
Geboren: 10-05-2019
Zit nu bij een medewerker thuis

Ross
Toen Ross nog geen 3 weken oud was werd hij bij ons aangemeld nadat zijn moeder was overleden. Hij is in een gastgezin opgevangen en inmiddels uitgegroeid tot een gezellige en speelse kater die klaar is voor een nieuw huisje.

Zoals een echte kitten betaamt is Ross enorm speels. Hij rent graag achter balletjes, muisjes en natuurlijk zijn broertjes en zusjes aan. Om vervolgens lekker tegen elkaar aan op de bank of op schoot in slaap te vallen.

Ross is gewend aan een hond en (kleine) kinderen zullen ook geen probleem zijn. Inmiddels is hij gechipt en heeft hij de eerste enting gehad.

Wilt u Ross misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Man
Geboren: 13-05-2019
Zit nu bij een medewerker thuis

Noodle
Moederpoes Charlie werd half juni samen met haar drie kids Noodle, Harvey en Kenzie gevonden. Deze drie deugnieten werden toen op 7 weken oud geschat en groeien inmiddels als kool. Binnenkort gaan ze op bezoek bij de dierenarts voor hun laatste check en dan mogen zij verhuizen naar een nieuw huisje. Word jij misschien het nieuwe baasje van Noodle?

Dit is Noodle:
Van vliegensvlug klauteren in de krabpaal en haar broertje in de houdgreep leggen tot knuffelen met haar moeder en kennismaken met de andere katten in het gezin. Onze lieve Noodle is de stoerste van het stel. Hoewel de eerste dag in een nieuwe omgeving nog even wennen was, ging deze dondersteen al vroeg op verkenningstocht en testte ze alles uit. Wees gerust; de gordijnen heeft zij hierbij overgeslagen! Inmiddels heeft Noodle ook door dat zij voor een fijne kroelsessie (met flink spinnen tot gevolg) bij de mensen moet zijn. En komt dan ook nieuwsgierig bij je kijken.

Wat voor huisje zij zoekt?
Voor Noodle zoeken wij een huisje waar zij alleen, of samen met haar broertje of zusje lekker kan rondrennen. Andere katten in huis vindt zij prima. Met de twee katten in het gezin heeft zij namelijk al even kort kennisgemaakt, maar heel eerlijk? Die twee bangeriken vonden het spannender dan Noodle! (kleine) kinderen heeft zij nog niet ontmoet. Maar zolang zij lekker haar energie kwijt kan en niet steeds opgepakt en meegezeuld wordt, dan is dat ook geen probleem.

Ben je nieuwsgierig naar Noodle? Neem dan gerust contact op met onze telefoondienst. Zij brengen je dan in contact met het gastgezin waar Noodle verblijf.

Wilt u Noodle misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Vrouw
Geboren: 26-04-2019
Kan bij kleine kinderen
Kan bij katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Harvey
Moederpoes Charlie werd half juni samen met haar drie kids Noodle, Harvey en Kenzie gevonden. Deze drie deugnieten werden toen op 7 weken oud geschat en groeien inmiddels als kool. Binnenkort gaan ze op bezoek bij de dierenarts voor hun laatste check en dan mogen zij verhuizen naar een nieuw huisje. Word jij misschien het nieuwe baasje van Harvey?

Dit is Harvey
Kleine Harvey is de ondeugendste van het stel. Hoewel hij vaak vol verbazing de wereld lijkt te aanschouwen, broedt hij ondertussen gewoon op een plannetje om zijn zusjes te besluipen. Regelmatig rollen ze dan ook met zijn drieën al stoeiend over de grond en rennen ze bijna een marathon achter elkaar aan. Om vervolgens na het speelkwartier in elkaars armen in slaap te vallen. En eigenlijk is Harvey gewoon een kleine softy. Want ook hem hoor je inmiddels toch een klein beetje spinnen als je hem in slaap kroelt.

Wat voor huisje hij zoekt?
Voor Harvey zoeken wij een huisje waar hij lekker kan rondrennen. Bij voorkeur samen met zijn zusje Kenzie. Inmiddels heeft ook Harvey al kort kennisgemaakt met de twee andere katten in het gezin en zolang zij hem in het begin nog even laten wennen en een beetje met rust laten, vindt hij eigenlijk wel prima. Met (kleine) kinderen heeft hij nog geen kennisgemaakt. Maar zolang hij lekker zijn energie kwijt kan en niet steeds opgepakt en meegezeuld wordt, dan is dat ook geen probleem.

Ben je nieuwsgierig naar Harvey? Neem dan gerust contact op met onze telefoondienst. Zij brengen je dan in contact met het gastgezin waar Harvey verblijf.

Wilt u Harvey misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Man
Geboren: 26-04-2019
Kan bij kleine kinderen
Kan bij katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Dikkie Dik
Even voorstellen,

Dikkie Dik was lekker aan het stappen toen hij aan de overkant van het water stemmen hoorde. Hij aarzelde geen moment, sprong in het water en zwom naar de overkant. Hij is door een wandelend echtpaar uit het water gevist en zit nu in de thuisopvang.

Dikkie Dik is een mooi en lief katertje, maar ook speels en ondeugend zoals je van een kitten mag verwachten. Voor Dikkie Dik is het van belang dat hij zich niet gaat vervelen, wij plaatsen hem daarom het liefst met een andere kitten uit de opvang.

Wilt u Dikkie Dik misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met u op.

Man
Geboren: 04-05-2019
Zit nu bij een medewerker thuis

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.