Binnengekomen kittens worden niet in het asiel opgevangen maar worden tijdelijk bij vrijwilligers thuis ondergebracht. Hier kunnen ze niet alleen de intensieve zorg krijgen die jonge katjes nodig hebben, maar kunnen ze ook al wennen aan een thuissituatie, met mogelijk andere dieren en jonge kinderen. Na binnenkomst zorgen wij voor het chippen, ontvlooien, ontwormen en inenten. Als ze oud en sterk genoeg zijn geworden, kunnen ze naar een nieuwe eigenaar.

Hieronder staan de kittens die nu naar een nieuwe eigenaar kunnen. Staat er bij een kitten vermeld dat deze in het asiel zit dan kunt u daar gewoon tijdens openingstijden naar ons asiel. Heeft u interesse in een kitten wat nog niet in het asiel zit, mail dan via dit contact formulier.

Lees hier alles over uw nieuwe kitten uit het asiel


Wissy
WISSY EN LUCY

Wissy en Lucy, een heerlijk stel! Gek op mensen en gek op elkaar. Deze twee onafscheidelijke maatjes worden dan ook samen geplaatst. Misschien wel bij u? Wissy (de brutaalste van de twee) en Lucy (iets meer bescheiden van karakter) zijn heel makkelijk in de omgang en zullen zich eigenlijk overal wel thuis voelen. Als ze maar veel liefde en aandacht krijgen, en de ruimte om lekker te ravotten. Zulke jonge beestjes hebben een hoop energie, dus ook een krabpaal/klimtoestel en een stapel uitdagende speeltjes zijn heel welkom, zeker wanneer ze als binnenkat geplaatst worden.
Ziet u het helemaal zitten met deze twee vrolijke, aanbiddelijke katjes? Komt u dan snel kennismaken, u gaat vast overstag!

Man (Gecastreerd)
Geboren: 01-06-2018
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit in het asiel

Lucy
LUCY EN WISSY

Lucy en Wissy, een heerlijk stel! Gek op mensen en gek op elkaar. Deze twee onafscheidelijke maatjes worden dan ook samen geplaatst. Misschien wel bij u? Wissy (de brutaalste van de twee) en Lucy (iets meer bescheiden van karakter) zijn heel makkelijk in de omgang en zullen zich eigenlijk overal wel thuis voelen. Als ze maar veel liefde en aandacht krijgen, en de ruimte om lekker te ravotten. Zulke jonge beestjes hebben een hoop energie, dus ook een krabpaal/klimtoestel en een stapel uitdagende speeltjes zijn heel welkom, zeker wanneer ze als binnenkat geplaatst worden.
Ziet u het helemaal zitten met deze twee vrolijke, aanbiddelijke katjes? Komt u dan snel kennismaken, u gaat vast overstag!

Vrouw (gesteriliseerd)
Geboren: 01-06-2018
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit in het asiel

Pimmetje
Hai, ik ben Pimmetje en later als ik groot ben heet ik Pim. Ik ben dol op knuffelen en erg speels, welk kitten is dit nu niet? Ik speel graag met mijn broer Pietertje. Samen kunnen we de tent afbreken en vervolgens heerlijk op de bank in slaap vallen. Ik ben wel een kat uit de boom kijker, maar eenmaal gewend dan ga ik ervoor. Het liefst word ik samen met Pietertje geadopteerd en vanwege zijn karakter is het beter dat wij niet in een gezin komen met jonge kinderen. Denkt u dat wij bij u thuis passen neem dan contact op met onze telefoondienst (0348-414242) en zij regelen een afspraak met onze pleegmoeder.

Man
Geboren: 1-7-2018
Zit nu bij een medewerker thuis

Pietertje
Pietertje is de naam en net als broer Pimmetje heet ik later als ik groot ben, Pieter. Zoals u al bij Pimmetje gelezen heeft zijn wij 8 poten op één buik en kunnen het beregoed met elkaar vinden. Ik heb een iets angstiger karakter dan mijn broer, ik hou niet van snelle en onverwachte bewegingen en op schoot zitten dat laat ik aan mijn broer over. Het is daarom beter voor ons dat wij niet bij jonge kinderen geplaatst worden. Ik hou heel erg van spelen en geaaid worden vind ik ook heerlijk. Denkt u dat wij bij u passen? Neem dan contact op met onze telefoondienst (0348-414242) en zij regelen een afspraak met onze pleegmoeder.

Man
Geboren: 1-7-2018
Zit nu bij een medewerker thuis

Muppet
Hallo, ik wil mij even aan u voorstellen.
Een aardige mevrouw heeft mij gevonden toen ik ongeveer 9 weken oud was. Ik had enorme honger, was heel erg mager en onderkoeld. Ik moest toen van de kittenopvangster naar de dokter. Bij de dokter werd al gauw duidelijk wat de oorzaak was, er zat een vogelbotje met een veertje klem tussen mijn linker en rechter boven kaak.

Gelukkig ben ik nu helemaal hersteld en een leuke aanhankelijke ondeugende kitten geworden, die graag de beest uit hangt, maar ook graag bij u op schoot komt liggen. Vreemde mensen en geluiden vind ik nog wel een beetje eng, dan verstop ik mij op een veilige plek.
Ik speel veel, het liefst met een andere kitten of jonge kat. Een gezin met jonge kinderen is niet zo slim, ik speel n.l een beetje ruw en soms gebruik ik daarbij mijn nageltjes.

Ik ben dus op zoek naar een rustige omgeving waar ik mij niet verveel en/of waar mensen vaak thuis zijn.
Ik ben geënt en gechipt en mag vanaf 22 oktober verhuizen naar een nieuwe eigenaar, ik ben dan 14 weken jong.

Wilt u alvast kennis met mij maken, neem dan contact op met onze telefoondienst. Zij brengen je in contact met het pleeggezin (0348-414242).

Man
Geboren: 12-07-2018
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan bij katten
Moet naar buiten kunnen
Zit nu bij een medewerker thuis

Robin
Het is zo ver, Robin mag eindelijk naar een fijn thuis!

We vallen maar direct met de deur in huis: deze allerliefste (vanaf het begin lief, vriendelijk en open naar alles en iedereen) was een klein zorgenkindje. Zoals op de foto te zien, is 1 oog niet helemaal zoals het hoort. Hij kan er nog wel mee zien, maar het ziet er wat anders uit. Hij heeft er geen last of pijn van, en hoewel we niet verwachten dat dit in de toekomst anders wordt, weten we nooit helemaal zeker hoe dit zich ontwikkeld. We zoeken daarom iemand die dit katje neemt zoals hij is, een gezellige knuffelkont, maar misschien niet moeders mooiste!

Robin is daarentegen wel een van de liefste kittens die we ooit hebben gezien. Hij is nergens bang voor en komt iedereen gezellig begroeten. Ook voor een knuffel draait hij zich niet om.

Robin is inmiddels beste vrienden geworden met Boe, daarom plaatsen we dit stel graag samen.

Wie heeft het perfecte plekje voor deze allemansvriend? Neem snel contact op!

Man
Geboren: 15-7-2018
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Boe
Dit lieve, kleine spookje is Boe. Toen ze net bij ons kwam, moest ze nog erg wennen aan alle nieuwe dingen: een ander huis, andere mensen en dan ook nog twee andere kittens en een drukke hond! Maar daar is ze wonderbaarlijk snel aan gewend! Ze is natuurlijk nog steeds niet haantje-de-voorste, maar met wat geduld, wil ze graag aangehaald worden (ze geeft bijzonder harde kopjes!) en komt heerlijk spinnend bij je liggen. We hebben gemerkt dat ze veel sneller uit haar schulpje kroop door de andere kittens, waar ze nu al ravottend mee door de kamer rent. Daarom plaatsen we haar graag met haar nieuwe beste vriend Robin.

Doordat ze nog enigszins moet wennen aan harde geluiden en wilde bewegingen, plaatsen we haar niet bij al te jonge kinderen. Oudere kinderen, die weten hoe ze om moeten gaan met een gevoelige kitten, zijn geen probleem.

Wie heeft voor dit allerliefste spookje een fijn huis waar ze lekker zichzelf kan zijn en heerlijk geknuffeld wordt?

Vrouw
Geboren: 21-08-2018
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.