Binnengekomen kittens worden niet in het asiel opgevangen maar worden tijdelijk bij vrijwilligers thuis ondergebracht. Hier kunnen ze niet alleen de intensieve zorg krijgen die jonge katjes nodig hebben, maar kunnen ze ook al wennen aan een thuissituatie, met mogelijk andere dieren en jonge kinderen. Na binnenkomst zorgen wij voor het chippen, ontvlooien, ontwormen en inenten. Als ze oud en sterk genoeg zijn geworden, kunnen ze naar een nieuwe eigenaar.

Hieronder staan de kittens die nu naar een nieuwe eigenaar kunnen. Staat er bij een kitten vermeld dat deze in het asiel zit dan kunt u daar gewoon tijdens openingstijden naar ons asiel. Heeft u interesse in een kitten wat nog niet in het asiel zit, mail dan via dit contact formulier.

Lees hier alles over uw nieuwe kitten uit het asiel


Vexy
Hai ik ben Vexy, een prachtig wit poesje met een cypers grijs mantelpakje. Ik ben een dame en dat laat ik maar al te graag merken. Dit houdt in dat ik pittig ben, ik ben aaibaar maar geen schootkat. Ik kom wel graag in de buurt liggen en bekijk uit de hoogte hoe alles reilt en zeilt. Dat maakt mij meteen ook wel uniek en de enige die mij begrijpt is Roos. Zij is mijn pleegzusje die in hetzelfde pleeggezin is opgegroeid als ik. Wij zijn beiden gevonden toen het niet zo goed met ons ging. Ik heb bijvoorbeeld niesziekte gehad en kan af en toe een heel beschaafd niesje laten horen. Dit kan geen kwaad, maar ik wil wel graag dat u dit van tevoren weet. Met Roos kan ik het dus heel goed vinden en samen naar een gouden mand, jippie dat zou geweldig zijn! Ik kan in een gezin goed aarden, het mag er echter niet te druk zijn.
Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met de telefoondienst (0348-414242) en zij brengen u in contact met mijn pleegmoeder

Vrouw
Geboren: 15-7-2017
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Roosje
Roos, een knop wat is uitgebloeit tot mooie bloem. Zo is dit nu bij mij gegaan, ik ben een mooi zwart met wit poesje met een unieke persoonlijkheid. Net zoals mijn pleegzus Vexy ben ik gevonden en heb het nodige voor mijn kiezen gehad. Gelukkig heb ik de juiste zorg en medische behandeling gekregen en gaat het eigenlijk nu heel goed met mij. Ik ben nogal eenkennig, ik vind het heerlijk om bij je in bed te liggen maar samen op de bank zitten, nee dat vind ik minder, ik zal daar nog aan moeten werken. Ik vertoef het liefst in een rustige omgeving en 1 op 1 aandacht werkt voor mij het beste. Uiteraard kan ik het wel heel goed vinden met Vexy en kinderen zijn geen bezwaar, mits deze al wat ouder zijn en goed met katten weten om te gaan. Ook ik hoop er stiekem een beetje op dat Vexy met mij samen geadopteerd wordt. Heeft u interesse, neem dan contact op met de telefoondienst (0348-414242) en zij brengen u in contact met mijn pleegmoeder.

Vrouw
Geboren: 15-6-2017
Kan alleen bij grotere kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Bella
Mijn naam is Bella en in het Italiaans betekend dit beeldschoon. Al zeg ik het zelf, dat ben ik. Van binnen en van buiten, wat wilt u nog meer? Samen met mijn zusje Bo ben ik gevonden toen we nog heel jong waren en zijn we opgegroeid bij een pleeggezin. Daar hebben we leren spelen, ravotten en knuffelen. Vooral dat laatste kan ik goed, met mijn pleegmoeder en met mijn zus. Graag zouden wij samen in hetzelfde gouden mandje willen slapen en samen met u knuffelen. Zoals al bij Bo beschreven staat, wij kunnen tegen een stootje dus een gezin met kinderen kan geen kwaad. Heeft u interesse in ons en wilt u een keertje komen kennismaken, neem dan contact op met onze telefoondienst (0348-414242). Zij brengen u in contact met mijn pleegmoeder. Ciao!

Vrouw
Geboren: 24-7-2017
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Bo
Hai, ik ben Bo, een mooie lapjespoes. Er zit veel pit in mij en ik ben bovendien een knuffelkont eerste klas. Op jonge leeftijd ben ik samen met zus en broers gevonden en bij een pleeggezin grootgebracht. Ik ben daar uitgegroeid tot de mooie dame die ik nu ben en dat geldt ook voor mijn zus Bella. Samen zijn we op zijn best, we spelen graag en liggen vaak bij elkaar te slapen. Wij kunnen tegen een stootje dus een gezin met kinderen is geen bezwaar, we willen daar wel graag samen geplaatst worden. Heeft u plek voor twee poezen welke u veel plezier kunnen bezorgen, bel dan met de telefoondienst (0348-414242) en zij brengen u in contact met mijn pleegmoeder.

Vrouw
Geboren: 24-7-2017
Kan bij kleine kinderen
Kan bij honden en/of katten
Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Zit nu bij een medewerker thuis

Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.